7 Breakfast Spots i København

7 DIGGE STEDER FOR FROKOST ELLER BRUNSJ I KØBENHAVN

København er definitivt en av våre absolutte favorittbyer! Og her har vi samlet opp noen tips til freshe steder å starte dagen med en deilig frokost, eller brunsj for deg som nyter noen ekstra morgentimer i senga. Og har du en favoritt som ikke er på lista vår, send oss gjerne en DM på Instagram – vi elsker gode tips!

Atelier September er og blir en favoritt når vi er byen. Det perfekte frokost- eller lunsjsted da de har masse småretter, mix og match som du vil – det blir nesten som å skreddersy sin egen frokost! Og et stort pluss for de digge kakene de pleier å ha! Du finner Atelier September i Gothersgade 30.

Photo: Andersen & Maillard

Hvis du er fysen på bakevarer så er bakeriet Andersen & Maillard et must! De er også kjent for sin fantastiske kaffe, og ikke minst for sine croissanter fylt med softis med kaffesmak….oh myyyy! Du finner de på Göteborgs Plads 19.

Apotek 57 ligger i Frama Studio Store, så her går deilig mat og drikke hånd i hånd med god design og en aldri så liten shoppingrunde for den som vil. Adressen er Fredericiagade 57.

En skikkelig fresh plantebasert frokost eller en smoothie i løpet av dagen får du hos 42 Raw. Sett deg på en av vindusplassene og kos deg med people watching. Du finner de i Pilestræde 32.

Photo: Apollo

Apollo Bar & Kantine er ikke bare en perfekt sted å avslutte kvelden, de har også en digg liten frokost- og brunsjmeny! De ligger et lite steinkast fra Nyhavn, og tillater været det så kan du nyte frokosten ute i den hyggelige bygården. Du finner Apollo på adressen Nyhavn 2.

Photo: Lille Petra Café

Et annet sted som ligger sjarmerende til i en bakgård er Lille Petra Café. Et slikt sted der frokost fort blir til en lunsj, og deretter en middag – så sjarmerende! Adressen er Kronprinsessegade 4.

Photo: Baryl

Fysen noe noe skikkelig fresht og næringsfullt, da er Baryl stedet å stoppe innom! Her er menyen fylt opp av fargerike, plantebaserte retter – hver eneste lille rett er en fryd både for øye, kameraet og magen! Baryl finner du i Århusgade 78.