God sommer Åshild Ringhus

SOMMERPRATEN MED ÅSHILD RINGHUS 

Sommeren er enda ikke over, så si hei til solstråla Åshild Ringhus som er dagens gjest i vår God sommer spalte. Har du lyst til å vite hvilke steder Åshild vil besøke i sommer, hvor hun tar sine sommerbad og hvordan hun styler sommerkjolen? Her er Åshild sine sommerfavoritter!

Dine planer for sommeren?
I år som i fjor og alle år før, har jeg store planer om å blant annet lese mange bøker, lage fotobøker og lære meg nye kunster i løpet av sommeren. Så kanskje i år er året jeg skal lykkes haha. Ellers skal jeg nyte fine sommerdager med venner og familie, gå i fjellet og på roadtrips.

Hvor bader du i sommer?
Jeg må nok innrømme at jeg dessverre er mest trofast mot badekaret også om sommeren. Men på solværsdager tar jeg meg gjerne en dukkert i noe ferskvann (er jo så vondt med saltvann i nesa).

Lyst til å dele en enkel sommer oppskrift?
Det er lite som slår en deilig smoothiebowl om sommeren. Min enkle go- to er å lage en smoothie med vaniljeyoghurt, fryste jordbær, bringebær, blåbær og banan. For å få ønsket creamy konsistens, passer jeg på å ikke tine bærene for mye før blending. Til topping sverger jeg alltid til Bare Bra sin kokos og hasselnøtt-granola, sammen med ferske jordbær, pære, druer, banan og peanøttsmør. YUM.

Norsk sommer er…
..Fint vær, roadtrips, god mat og godt selskap.

Hvordan styler du sommerkjolen?
Da har jeg to must-haves: smykker og en sveis som holder hele dagen. Jeg er veldig glad i smykker i gull om sommeren, og kombinerer gjerne det med en stram, sleek hestehale med alt for mye hårspray.

Favoritt is?
Ååå her klarer jeg ikke å velge, så jeg har to favoritter. Jordbær krone-is og Royal Trippel.

Hva har du på leppene i sommer?
Jeg klarer meg ikke uten leppomade med solfaktor i. Ellers har jeg alltid med meg en nude lipgloss.

Hvilken låt går på repeat om dagen?
Gabrielle sin nye låt «Neil Young». Elsker den!

3 steder å besøke i sommer?
Mjonøy (her finner man verdens beste boller) hjemme i Vinje, Teknisk Museum i Oslo og Jotunheimen.

Jeg skal bruke sommeren på..
Å nyte at man kan bruke tid sammen med de man er glad i <3

FORTSATT GOD SOMMER ÅSHILD <3