When in Denmark

ET HOLISTISK VELVÆRESTUDIO I HILLERØD

Når vi kommer over spennende konsepter rundt omkring i verden som vi liker, så pleier vi å notere de ned – slik at vi kan ta frem igjen listen når vi skal ut og reise. Og denne plassen her, den finner du i Hillerød i Danmark. The Glow inst. er et velværestudio med ulike deilige behandlinger, selv beskriver de behandligene slik: «Behandlingerne i The Glow Inst. er skabt til at berolige og inspirere dig. Så du kommer hjem veludhvilet og opløftet.» Og det kjenner vi at høres utrolig deilig ut!

Behandlingene hos The Glow Inst. kan blant annet bestå av deilige blomsterbad, deres egen blomsterte og meditasjon som skreddersys for hver enkelt besøkende. For å få et inntrykk av hva man har i vente så kan man følge de på på Instagram – kontoen er skikkelig zen og man får hvilepuls hver gang de poster noe.

Vi kjenner at dette er et sted vi vil booke oss inn en gang vi synes vi fortjener det lille ekstra – så deilig!