4 deilige sommerdufter

LA SOMMERMINNENE FÅ EN EGEN DUFT

Det er noe helt eget med duft! De minnene man forbinder med en duft, de setter seg liksom litt ekstra godt – og bringes frem igjen hver gang man kjenner denne duften! Derfor liker vi å ha egne dufter som vi bruker på sommeren. Dufter som kan vekke minnene om lange lyse sommerkvelder, nattbad, fine stunder med de du er glad i, sykkelturer blant åker og blomstereng, dager der klokken er lagt bort og tiden står stille. Her er 4 parfymer som vi har som våre sommerfavoritter – kanskje en av de kan bli din nye sommerduft!

Den første er Byredo sin Mojave Ghost, en spennende duft som er feminin med sine søte myke blomstertoner, men med en liten maskulin undertone av trenoter som gir duften dybde og varme. Miksen blir en spennende duft som vi får komplimenter for hver gang vi har den på!

Vi har tidligere skrevet om flere av OUAI sine produkter, og en ting som kjennetegner OUAI – det er de deilige duftene! Det er vel grunnen til at de etterhvert startet å lage parfymer med signaturduftene til hårproduktene sine, fordi de fikk så vilt mange forespørsler fra kundene sine på at de ville ha disse deilige duftene på flaske. Melrose Place fra OUAI er en sprudlende blomsterduft. Tenk hvite roser, mikset med bergamot, lychee, sedertre og hvit musk – en skikkelig frisk duft som får oss til å tenke på hvite blomster. Hvis vi lukker øynene og ser for oss gaten Melrose Place, med alle sine hvite, freshe murbygninger, gatene som bugner av velfriserte trær og store hvite blomster – ja da kan vi lett se for oss at det er akkurat slik det lukter der!

Balmain sin Silk Perfume er hårparfyme og hårpleie i ett, den gir et silkeglatt slør over håret som pleier det med en miks av oljer og silkeprotein – samtidig som den lukter nydelig av Balmain sin ikoniske duft. Og den lukter heeeelt nydelig! Duften får oss til å tenke på varme sommerdager der man har vært hele dagen på stranden, den er feminin og varm og samtidig veldig fresh!

Siste tips er La Tulipe fra Byredo, en veldig frisk og grønn floral duft. Den inneholder blant annet rabarbra, vetiver, lyse trenoter og fresia – noe som gjør den til en duggfrisk tolkning av en blomsterduft. Et godt valg for deg som vil ha en fresh duft!

Byredo kan blant annet kjøpes på Gimle Parfymeri og Heaven Scent, OUAI får du tak i på Koch parfymeri og Balmain kan klikkes hjem fra blant annet Lyko eller du kan stikke innom Beth’s Beauty.