God sommer Elisabeth Heier

SOMMERPRATEN MED ELISABETH HEIER

Med sine nydelige og stemningsfulle bilder og utrolig gode blikk for vakre interiører har Elisabeth Heier lenge vært en favoritt å følge på Instagram. Hun er fotograf, stylist og sikkert et kjent navn for mange innenfor interiørverdenen. Her deler hun noen av sine sommerfavoritter med oss, i vår lille sommerprat. Vi får vite hennes hemmelige badespots, hvor hun skal tilbringe sommeren, hennes digge freshe tolkning av fast food og mye mer. Vi gleder oss til å drømme oss bort i Elisabeth sine vakre bilder og stories på IG i sommer!

Dine planer for sommeren?
Lange, late dager med etterlengtet fri! Tempoet har vært så høyt denne våren at det å ha noen uker uten deadlines er luksus. Barna og jeg har allerede startet ferien med roadrip over fjellet til Sunnmøre og hadde noen nydelige dager med fjell, sjø og byliv i Ålesund. Tilbake i Oslo er det nesten tropesommer og det er så fin stemning i byen nå som det har åpnet opp igjen.

Akkurat nå jobber jeg litt, tar mye fri, besøker alt det nye som har åpnet i byen siden sist med venninner og passer på å nyte sol og sommer.

Senere i sommer står hytteferie på Hvaler på planen sammen med min søster og våre til sammen fire barn. 

Hvor bader du i sommer?
Jeg elsker å sette meg på sykkelen etter jobb og hoppe i sjøen nede i Oslobukta. Ellers har jeg en perle ikke langt fra Hvervenbukta, en liten strand du ikke finner uten en gå- og klatretur. Paradisbukta ute på Bygdøy er og en favoritt.

Lyst til å dele en enkel sommeroppskrift?
Min variant av fast food er scampisalat jeg ofte lager. Få men gode ingredienser, og det går superraskt. Du trenger scampi, asparges, avocado, salatblanding, sitron, fetaost, koriander, chili, hvitløk og en god olivenolje. Jeg freser raskt asparges i pannen før de havner i en bolle sammen med salat og skivet avocado. Scampiene får ett minutt i panna sammen med hvitløk og chili. Det hele topper jeg med saften av sitronen, smuldret feta og fersk koriander. Sommerlig og fresht!

Norsk sommer er…
Sommerkvelder som aldri tar slutt. Lyset, lyden av bølger som slår mot stranden, krabbefiske og regnskyll etterfulgt og frisk og deilig luft. Og innhøsting av verdens beste moreller hjemme hos mamma og pappa.

Hvordan styler du sommerkjolen?
Flipflops, løst hår, tynne gullkjeder og solbriller. Enklest mulig! På kvelden bytter jeg flipflops med heler og tar med en blazer om det skulle bli kjølig, eventuelt beholder flipflops og slenger en deilig strikkegenser rundt skuldrene.  

Favoritt-is?
Kokos-isen fra Paradis Gelateria.

Hva har du på leppene i sommer?
Natural Lip Perfector fra Clarins i fargen Rosewood Shimmer. Pleie og glans!

 

Hvilken låt går på repeat om dagen?
Slow drive med Moon Panda.

3 steder å besøke i sommer?
Oslobukta, den beste miksen av by, sjø og god stemning.
Sunnmøre for vill og vakker natur.
Botanisk hage på Tøyen, sanseopplevelser og deilig ro.

Jeg skal bruke sommeren på…
Å være sammen med barna mine, telle fregnene de får, lese bøker, sove lenge og drikke morgenkaffen på balkongen. Nyte alle øyeblikkene, forevige noen av de med kameraet og fange mest mulig sol før høsten kommer.

Vi ønsker deg en fantastisk sommer Elisabeth – nyt den til det fulle! <3

Her finner du alle de andre solstrålene som har gjestet vår God sommer spalte.