Basil & cucumber ice crush

EN FORFRISKENDE OG DEILIG NOLO-DRINK

I dag snakker vi en skikkelig sommerlig og fresh NOLO-drink. Det passer helt perfekt på dager der sola skinner fra skyfri himmel og man trekker litt inn i skyggen med noe friskt og avkjølende i glasset. Denne alkoholfrie drinken er skikkelig forfriskende og god og du lager den i en fei.

Alt du trenger til dagens NOLO-drink er en agurk, tre lime, fersk basilikum, kokossukker og isbiter – det skal holde til to drinker! Start med å skrelle agurken og dele den opp i biter. Putt agurkbitene i en blender. Kna limen litt mot benken, før du deler i to og skviser ut saften – da er det lettere å få klemt ut mest mulig saft av hver lime. Hell limesaften i blenderen og blend til det har blitt en smooth blanding.

 

 

Tilsett en teskje kokossukker og en god håndfull basilikumblader. Blend godt og smak til med mer basilikum, og eventuelt litt mer sukker – basilikumen skal få spille hovedrollen i denne drinken, så kjør på med masse basilikum. Når smaken sitter, så tilsetter du isbiter og blender til du har fått en jevn slush. hell i to fine glass og pynt med basilikumblader.

Drikk den opp før isen smelter (ikke at vi tror det blir noe problem!)