God sommer Dagny

GOD SOMMER PRATEN MED DAGNY 

Sommeren er i gang og vi har samlet et knippe herlige folk for en liten sommerprat. Supersjarmerende og herlige Dagny er lykkelig over å endelig kunne spille festivaler igjen, bader der muligheten byr seg og henter frem Doc Martens så snart den varmeste delen av sommeren er over. Les mer om Dagny sine sommerplaner og favoritter her. Har du forresten fått med deg at vi også har tatt en titt i klesskapet til den oooh so freshe artisten?

Dine planer for sommeren?
I sommer skal jeg endelig spille festivaler igjen! Sommeren er ikke den samme uten norske festivaler, spør du meg! Sommermånedene er vanligvis høysesong for musikere, så selv om Korona’n fortsatt herjer litt, så tror jeg det blir mest jobbing denne sommeren! Ferien får jeg eventuelt ta igjen til høsten.

Hvor bader du i sommer?
Jeg bader der hvor muligheten byr seg, egentlig. Jeg elsker å bade på sommeren! Så langt har jeg badet både i Henningsvær, Gjøvik, Stavanger, Oslo og i Bergen. Jeg håper det blir flere badeturer nordpå – der sier vi aldri at det er «kaldt» i vannet, men at det er «friskt».

Lyst til å dele en enkel sommeroppskrift?
Sommerruller har blitt en favoritt! Det er friskt og godt, og faktisk en ganske sosial rett. Og den er visuelt vakker, for de som digger å poste maten de spiser på Instagram. He he. Man kan kutte alt opp, legge i skåler, lage noen gode sauser som peanøttsaus eller chilisaus også kan gjestene dine ha i det de selv ønsker. Med litt vin eller bobler har du en perfekt sommerrett.

Norsk sommer er…..
Noe av det beste jeg vet.

Hvordan styler du sommerkjolen?
Jeg skulle aller helst gått barbeint hele sommeren, jeg. Så da er jo sandaler / flip flops alltid et godt alternativ. Men det blir en del Vans også, spesielt når vi reiser mellom konserter. Jeg henter frem Doc Martens så snart den varmeste delen av sommeren er over. De bruker jeg seriøst til nesten hva som helst.

Favoritt is?
Av en eller annen grunn craver jeg ofte Daim Balltopp. Når jeg var liten var det den største isen i isdisken, kanskje derfor? Ellers elsker jeg kuleis – gjerne «belgisk sjokolade» eller noe i den duren.

Hva har du på leppene i sommer?
Jeg er en Clarins-jente! Så oftest Hydra Essentiel Lip Balm eller Natural Lip Perfector, som jeg har i flere forskjellige farger.

Hvilken låt går på repeat om dagen?
Jeg har hørt veldig mye på en låt som heter «Fingers Crossed» av en svensk artist som heter Agnes. Jeg har ikke fått sjekket ut så mange av den andre låtene enda, men den låten har jeg hørt på repeat.

3 steder å besøke i sommer?
Oi, det er mange fine steder å velge mellom. Familien min har hytte på Andøya, så jeg har et veldig spesielt forhold til det området. Bleik er kanskje den vakreste landsbyen jeg vet om. Også er det jo Tromsø og hele området rundt da! Selv har jeg planlagt å endelig bestige Tromsdalstinden når jeg skal hjem i sommer! Også er jeg svak for alle de vakre strendene utenfor Stavanger, både på solværsdager og i uvær. Det er vilt!

Jeg skal bruke sommeren på…
Å kose meg med god mat, god drikke, fine folk, friske havbad og energiske konserter. Også vil jeg skrive ny musikk – det blir gøy.

 GOD SOMMER DAGNY <3