God sommer LinnLinnea

SOMMERPRATEN MED LINN JØSSANG HELGELAND

LinnLinnea er en av de råeste damene vi vet på hår og sminke, og svinger stadig sminkekostene og hårføneren når store kampanjer og magasincover skal shootes og er frisør og medeier av Gevir. Og i tillegg til det har hun også nylig kjøpt seg nytt hus, som hun har pusset opp og den prosessen kan man følge her, @dusty_peach, det blir jo så fresht! Ingen tvil om at Linn har et utrolig godt øye for det visuelle! Og nå har vi tatt en liten sommerprat med henne, og hørt hva hun har lyst til å fylle sommeren sin med! Vi har også spurt etter sommerfavoritter i sminkepungen og tips til stedene hun anbefaler å besøke i sommer.

Her finner du alle de andre solstrålene som har gjestet vår God sommer spalte.

Dine planer for sommeren?
Luke i bedet, plante masse fine planter i hagen og ser på rosebusken vår blomster. Den er så nydelig. Jeg tror den er over 30 år gammel. Vi flyttet i hus i fjor sommer og gleder oss til vi kan ha besøk av familie og venner. 

Med alle de sosiale restriksjoner har vi utnyttet tiden til å totalrenover huset i hele korona-perioden. Så det skal bli så hyggelig å endelig kunne ha besøk og dekke langbordet i hagen.  

Hvor bader du i sommer?
5 minutter fra huset mitt. En deilig rusletur gjennom skogen tar meg til fine badevann. Eller hjem på brygga hos mormor og morfar.

Lyst til å dele en enkel sommeroppskrift?
Min vennene Hanne lager super deilig rødbete og chevre salat toppet med valnøtter i honning. Den skal jeg diske opp med flere ganger i sommer !

Kutt rødbete i terninger og grill den i ovnen. Bruk den salaten du liker, jeg bruker rucculamix. Legg inn oppskåret chevre i ovnen så den smelter litt. Fordel salaten og topp med chevre, rødbete, blåbær, og valnøtter som har ligget i honning. Perfekt til grillmaten og tapas.

Norsk sommer er…
Lange kvelder, myggolje, jordbær og bading. Noe av det beste er å høre på alt som svirrer rundt når du soler deg, noen som plasker ut i vannet eller folk som snakker uten at du hører etter. 

Hvordan styler du sommerkjolen?
Med en hatt. Jeg har som mål og bli litt mer hattete og har allerede lagt min elsk på denne hatten på bildet over. 

Favoritt-is?
Friskis eller Solois.

Hva har du på leppene i sommer?
Glossier sin Mango balm eller røde lepper.

Hvilken låt går på repeat om dagen?

Det er alt for mange. Jeg hører på musikk hele tiden: 

Flou – Angéle

Do Si Do – Diplo & Blanco Brown 

Pays imaginaire – Polo & pan

Girl in red 

Das Obst – Okay kaya 

3 steder å besøke i sommer?

Larvik til gode venner.

Jørpeland, min hjemby. Henge med familien på stranden og brygga.

Botanisk hage i Oslo.

Jeg skal bruke sommeren på…
Skal koble litt av etter et hektisk pandemiår. Ikke pusse opp 😉 Late dager med besøk, spise masse is og høre på digg musikk.

Vi ønsker deg en fantastisk sommer Linn! <3