A little touch of Chanel

VINTAGEFUNN MED FRANSKE VIBBER

En liten sommergave til seg selv! Det har vi unnet oss allerede. Tidligere i sommer var vi innom interiørperlen Atelier Ribe i Kristiansand. Og da var det noen vakre smykke i et monter på disken som fanget oppmerksomheten vår. På rekke og rad lå det nydelige vintage halskjeder og brosjer med Chanel sitt monogram. Og det var denne lille gullfargede varianten her som fikk oss til å falle pladask. Det kan se ut som det har vært en liten knapp, som har blitt gjort om til et anheng – utrolig fin er den i hvert fall!

Siden selve anhenget var så enkelt, så byttet vi ut lenken med en lenke som hadde litt mer detaljer – en gullfarget lenke med små gullfargede kuler. Det gjorde seg!

Hvis du også kunne tenke deg et lignende smykke, så har vi tidligere tipset om dette stedet som har spesialisert seg på å lage smykker av vintage Chanel-knapper, og denne Oslo favoritten er også verdt et besøk – der finner du nemlig også et lite utvalg Chanel skatter.