God sommer Ragnhild Andersen

SOMMERPRATEN MED RAGNHILD MARGRETHE

Gjennom hele sommeren vil dere kunne lese om herlige, inspirerende folk i vår sommerpratspalte. Og denne gangen er det flotte Ragnhild Margrethe Andersen, også kjent som RMABEAUTY , sin tur. Ragnild jobber som profesjonell makeup artist og inspirerer oss daglig med tips og triks til råfin makeup. Les videre om hennes sommerplaner og sommerfavoritter!

Dine planer for sommeren?
Selv om jeg gleder meg veldig til å reise igjen, så blir det en Norgesferie i år også. Vi har en sommerhytte på Flekkerøya rett utenfor Kristiansand og en i Ullerøy, Sarpsborg. Så de skal utnyttes godt i sommer! I tillegg har vi nettopp kjøpt oss hus, så en lavbudsjettferie kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt. Jeg kommer til å sitte med et interiørblad i hånden i hele sommer!

Hvor bader du i sommer?
Jeg bader helst i gjennomsiktig, turkist vann, men om det ikke er tilgjengelig så dypper jeg meg til nød fra brygga på hytta om det blir for varmt. Jeg er en skikkelig diva på akkurat det der. Får helt noia av sjøgress, brennmaneter og mørk, skummel havbunn.

Lyst til å dele en enkel sommeroppskrift?
Superdeilig salat: Spinat, pærebiter, røde druer, rødbetebiter som har bakt i ovnen i 2 timer, Ristede valnøtter med honning og havsalt, chevre. Avslutt med litt ekstra havsalt og honning. YUM!

Norsk sommer er…
Hyttetur i sommerkjole, båttur med venner langs Oslokysten, jobbing i hagen på hytta, brunsj med jentene på BAR Tjuvholmen og rolige ettermiddager på verandaen med hunden og forloveden. Jeg har ikke slått opp teltet og dratt på eventyrlig norgesferie enda, men det er på Bucketlisten.

Hvordan styler du sommerkjolen?
Jeg er ikke en som bruker mye smykker, men det er kanskje fordi jeg legger mye tid i hår og sminke. Som Makeupartist så er jeg jo ekstra glad i å legge fokuset der. For tiden er håret stylet i en nittitalls blow dry sveis til rett under skuldrene, og sminken er glødende med fokus på bryn, blush og enkle punktvipper ytterst på øyet. Favorittsko til sommerkjolen er strappy mules!

Favoritt-is?
Kunne ønske jeg var mer spennende her, men jeg har et dypt og lojalt kjærlighetsforhold til rik sjokoladeis med browniesbiter i. Vi kommer nok aldri til å skilles.

Hva har du på leppene i sommer?
Lipliner «Harriet» fra IDUN Minerals og lipgloss «Pink Glace» fra Jane Iredale.

Hvilken låt går på repeat om dagen?
Lil Nas X – MONTERO. Jeg blir i skikkelig dansehumør av den!

3 steder å besøke i sommer?
Jeg kan absolutt anbefale å ta turen ut på Flekkerøya i Kristiansand i sommer om du er på Norgesferie! Å gå rundt øya er bare så vakkert, med krystallklart vann og små skjulte strender. Ellers kan jeg anbefale å kjøre innom Villa Malla i Filtvet for en smakebit av Middelhavets goder, og generelt bare å nyte byene rundt deg nå som landet har åpnet opp igjen.

Jeg skal bruke sommeren på…
Å lese om interiør, planlegge ferdig bryllup i Italia til neste år, spise masse god mat med familie og venner, pynte meg i kjoler og senke pulsen på hytta. Ja og forhåpentligvis få feire 30-årsdagen min i august med vaksinerte og festklare venner!

RIKTIG GOD SOMMER RAGNHILD  <3