Spotlight Åshild Ringhus

SI HEI TIL VERDENS SØTESTE ÅSHILD 

Si hei til supersøte Åshild Ringhus! Denne herlige jenta er nå ute med en kolleksjon med WHO IS SHE og har laget de søteste smykkene med små skyer. Vi har tatt en prat om inspirasjonen bak den cute kolleksjonen hennes og selvsagt fått henne til å dele sin guilty pleasure, beste self care tips og mye mer!

Vi digger deg. Fortell om det du driver med for tiden..
Såå hyggelig!! Nå har jeg nettopp levert alle eksamener, og nyter det studiefrie liv. Så nå går all tid til å jobbe med samarbeidet jeg har vært så heldig å ha sammen med WHO IS SHE det siste året, så jeg storkoser meg!

Hva har inspirert deg i dette prosjektet?
Utgangspunktet for kolleksjonen var å skape noe som sier noe om «who is Åshild». Jeg har alltid vært veldig «drømmete» av meg, så derfor ønsket jeg å lage en kolleksjon som symboliserte nettopp dette med drømmer. For min del har det å reise og oppleve verden vært min måte å realisere drømmene mine på. Reisingen har tatt meg gjennom et x-antall skylag i løpet av årene, og jeg synes det er like magisk hver gang. Når det gjelder fargene som er brukt i kolleksjonen, er de hentet fra et bilde jeg tok av noen mintgrønne stoler jeg fikk så sansen for, på Heathrow, på en av mine første arbeidsreiser til London. Så, etter å ha lagt alt dette sammen, ble Cotton Cloud-kolleksjonen til

Hvor / når / hvordan får man tak i dette?
Nå ligger kolleksjonen endelig ute for salg wiho!! Og man finner den på whoisshe.no og Vrimmel i Bergen <3

Hvordan startet du dagen din i dag?
I dag var intet slumreunntak, så dagen begynte i kjent stil med litt slumringer, før fornuften slo seg på og det var tid for frokost. Morgenen er alltid hellig for meg, så god tid til nystekte rundstykker, deilig juice og youtube blir lagt inn i skjema så ofte jeg kan.

Har du en Instakonto du kan anbefale?
Jeg ble tipset om instakontoen til @annaastrup for et par år siden, og profilen hennes har fungert som en inspobank for meg siden den gang.

Hva er det siste du nettshoppet?
For øyeblikket er jeg (igjen) på leting etter den perfekte Levis-jeansen. Så det siste jeg shoppet (og returnerte :() var 5 levis-jeans. Jakten fortsetter!

Hva er ditt beste self care tips?
Å lytte til magefølelsen <3

Fortell oss en guilty pleasure?
Jeg elsker «Trenger en mann» av Staysman, men det er mest ren pleasure. Ellers vil jo kanskje slumringen min gå mer under guilty pleasure….

Har du et serietips eller en film å anbefale? Eller podcast…
Det er sjelden jeg ler så mye og så godt for meg selv, som når jeg hører på «Skitshowet» av Erica Kvam og Anna Edwin.

Fortell oss noe vi ikke vet om deg
Apropos film/serier og guilty pleasure, så har jeg en veldig rar greie med at jeg liker å se de samme, gamle seriene og filmene om og om og om igjen. Har hørt rykter om at dette gjør meg til en svært vanskelig tv-partner.