Sommersalat med nektariner

MOZZARELLA, NEKTARINER, SYLTET RØDLØK OG URTER

På denne tiden av året er det ekstra deilig å fylle tallerkenen med grønt, de ferske grønnsakene er på plass i butikkene, balkongen bugner av urter og mange av fruktene er på sitt beste! Derfor ble det en deilig salat til lunsj i dag. Denne salaten lager du på et blunk, (så lenge du har et glass syltet rødløk i kjøleskapet vel og merke, vi har delt en enkel og digg oppskrift på hjemmelaget syltet rødløk her).

Alt du trenger er en mozzarella (eller en burrata hvis du vil kose deg litt ekstra!), et par-tre nektariner, en håndfull bladpersille og basilikum og syltet rødløk. Og selvfølgelig litt god olivenolje og godt med nykvernet pepper.

Riv mozzarellaen i passende biter med hendene og legg på en tallerken. Skjær 2-3 nektariner i båter og legg over på tallerkenen. Dryss over en håndfull hakket bladpersille og basilikum, topp det hele med litt syltet rødløk, drisle over godt med olivenolje og avslutt med en raus mengde ferskkvernet pepper!

Så enkelt, så godt!