7 fine ting å gjøre i juli

HEI JULI – NÅ ER DET FULL SOMMER

Og vips så var juli måned her, den ekte sommermåneden hvor livet automatisk går litt saktere. Juli har vi tenkt å fylle med fine ting som lader batteriene, masse latter og øyeblikk som vi kan varme oss på langt utover høsten. Her er 7 fine ting du kan fylle juli med!

1. Bade så ofte og så mye som mulig! Å være ute i natur og bade i vann er ren terapi for slitne, stressa sjeler. Uansett om du har tatt ferie eller ei, sleng deg på sykkelen på morgenen og ta ett morgenbad før jobb eller dagen starter for fullt. Eller avslutt kvelden med et deilig kveldsbad.

2. Juli er gjerne feriemåneden, og ferie betyr ofte at man får lest mer bøker. Ta fatt i alle bøkene du har hatt liggende på nattbordet i løpet av året eller last ned lydbøker til mobilen din.

3. Sov under åpen himmel! Du trenger ikke dra med deg telt og komme deg ut i skogen eller på fjellet (men gjør gjerne det og!). Ta med deg noen madrasser og re opp en deilig seng ute på balkongen. Tenk så koselig!

 

4.  Begynne med å gjøre noe ekstra godt for deg selv – hva med yoga eller meditasjon! Det er ikke vanskelig og det trenger ikke å ta mer enn 5 minutter. Vi har delt noen fine guidede meditasjoner her, og her finner du masse deilige yogaøkter. Kanskje du lager deg en god vane du kan ta med deg inn i hverdagen etter ferien og?

5.  Reload&Recharge! Gi deg selv litt ekstra tid og bruk ferien til å slappe av og hente deg inn. Lag minst mulig planer og gi deg selv tid til å ta en velfortjent pause i ferien.

6. Legg vekk mobilen, vær tilstede i øyeblikkene. Det er selvfølgelig fint å forevige øyeblikkene, men ikke glem å faktisk vær til stede! En liten digital detox er bare sunt.

7. Lag deg masse deilig, sunn og smakfull mat! Vi har masse inspirasjon på matfronten her.