Smell of summer rain

LAG DEG EN AROMATISK DUSJOPPLEVELSE

Et lite tips som vi har blitt svært glad i, er å lage seg aromatiske sprayer av eteriske oljer og vann, som vi sprayer i dusjen for en deilig aromatisk dusjopplevelse. Før har vi tipset om denne friske sprayen som lukter av grønn, frodig skog – og dagens tips er denne deilige mixen som lukter av sommerregn!

Finn frem en liten sprayflaske, du kan fint bruke en tomflaske du tidligere har hatt ansiktsmist eller lignende i, ellers finner du passende små sprayflasker i reisekit i beauty-avdelingen på for eksempel H&M. Fyll flasken nesten full med vann, og drypp oppi denne blandingen av eterisk olje;
3-4 dråper sypress
3-4 dråper ylang ylang
2 dråper peppermint

Det blir en deilig frisk floral miks, som lukter av blomstereng og sommerregn! Et par spray opp mot taket i dusjen før du setter på vannet, voila – så kan du lukke øynene og drømme deg avsted til en duggfrisk sommerlig blomstereng!