Squashpasta med hvitløk og tomat

HERLIGE RENE SMAKER TIL LUNSJ 

Vi har fått skikkelig oppheng på squashpasta og tester oss frem med litt ulike oppskrifter. Akkurat nå er det en variant med hvitløk, chili og tomat som er favoritten. Rene og gode smaker og en rett som ikke tar så lang tid å lage. P-E-R-F-E-C-T-O!

Du trenger: 
1 squash 
2-3 fedd hvitløk 
1 ts chiliflak
En håndfull cherrytomater
Permesan
Olivenolje
Salt og pepper 

Start med å lage spiraler av squash og legg det i en bolle (du får kjøpt spiralizer på for eksempel Jernia). Finn frem en stekepanne og putt oppi olje, chiliflak og finhakket hvitløk. La dette surre og kose seg på middels varme så oljen tar opp alle de gode smakene. Etter cirka 3-5 minutter putter du oppi squashen og oppkuttede tomater og lar det kose seg der i noen minutter til. Avslutt med et dryss salt og pepper. Serveres med deilig parmesan over.