God sommer Silvany Bricen

SOMMERPRATEN MED SILVANY BRICEN 

Gjennom hele sommeren vil dere kunne lese om herlige, inspirerende folk i vår God sommer-spalte. Og denne gangen er det beautyinfluencer og podkaster Silvany Bricen sin tur. I sommer skal hun blant annet senke skuldrene og nyte øyeblikkene til lyden av bølgene som skvulper og jobbe litt med Heybabe! Podkast (mm du ikke har hørt anbefaler vi deg å gjøre det!) Les mer om Silvanys sommerplaner og favoritter her.

Dine planer for sommeren?

Åh, virkelig finne roen, og ikke rydde og ordne hele tiden. Senke tempoet her i Norge, og bare nyte livet med familien. Etter pandemien har jeg så mye sosialt engasjement å gi til de som er nær meg. Her skal det koses! Det blir forhåpentligvis en liten tur til Sandefjord, og Syd-Frankrike, og virkelig senke skuldrene og nyte øyeblikkene til lyden av bølgene som skvulper.

Hvor bader du i sommer?

Jeg bader på Huk, gjerne etter en løpetur. Er ingen stor badenymfe egentlig. Jeg bader mest etter en løpetur. Må føle at jeg koker over før jeg trer ned i vannet…Dårlig på å bade.

Lyst til å dele en enkel sommeroppskrift?

Min faste salat som alle gjester elsker er veldig enkel, og denne smeller jeg sammen på noen få minutter. Kutt oppe faste, søte sherrytomater tomater i to, og legg de i en bolle. Skrell en helt agurk, og kutt den opp i båter. Smuldre masse fetaost over. Rist opp pinjekjerner i panne, strø over. Kutt masse bladpersille, og strø over. Klem godt med sitron, endra mer kaldpresset olivenolje og salt og pepper. Slurp! Denne salaten blir jeg aldri lei.

Norsk sommer er…
…den beste tiden av året. Jeg elsker lyden av måkeskrik. Smaken av bringebær. Summingen av alle lydene fra naturen, og den kollektive glade roen som ligger over hele landet.

Hvordan styler du sommerkjolen?
Med smykker og glødende hud. Jeg elsker øredobber i gull, eller barokk-perledobber når huden min er gyllen. Armer, hals og ben blir preppet med en deilig body lotion som jeg kjøpte i våres. Den er rik på sheasmør og får huden min til å gløde sunnhet.

Favoritt is?
Magnum…Double Caramel var favoritten, men Magnum Vegan blir ikke liggende lenge i fryseren her.

Hva har du på leppene i sommer?
Olio e Osso Lip and Cheek balm i fargen orange.

Hvilken låt går på repeat om dagen?
Jeg hører på radioen, men blir ekstra glad når The Weeknd – Save Your Tears spilles.

3 steder å besøke i sommer?
Stranda. En venn som trenger det. Og Oslofjorden med båt. Den friske sjølufta er verdens beste på fyll

Jeg skal bruke sommeren på…
Kose med meg familien min, og jobbet litt med Heybabe! Podkast.

GOD SOMMER SILVANY <3