It’s pineapple day!

I DAG ER DET DEN INTERNASJONALE ANANASDAGEN

Ananas er en frukt med skikkelig gode vibber, smaken tar oss rett til deilige minner om sommer, en sol som varmer og skikkelig gos stemning. Og akkurat de vibbene tar vi gjerne litt av akkurat nå! Og siden det er den internasjonale ananasdagen i dag – så tar vi et gjensyn med noen av våre favorittoppskrifter og digge ting du kan lage med ananas!

Den første oppskriften vi deler med dere er noe superdigg, og veldig enkelt! Nemlig fersk ananas med lime og chili. Søtt, syrlig og litt spicy – yummie!

Så har vi denne deilige gule smoothien, som vi har valgt å kalle for solskinn i et glass.

Du kan også lage noe digg til kroppen med ananas, hva med en piña colada skrubb? Kroppen trenger noen gode runder med skrubb nå som man er ute i sola, saltvann og smører seg med masse solkrem. Og du får knapt en mer sommerlig skrubb enn denne!

Hva sier du til en sweet & spicy ananas og ingefær shot? Altså, denne her er så tullete god, så den anbefaler vi å teste ut!

Og for deg som har lyst på en skikkelig frisk gul smoothie, da er denne med blant annet ananas og grapefrukt et godt valg!

Og hvem kan motstå denne digge fruktsalaten? Vi skal i hvertfall lage den igjen så snart som mulig.

Vi måtte nesten slenge på en siste en, for det er lov å kose seg litt ekstra – og dette er en slik snack du kan mumse på med god samvittighet. Ananas med mørk sjokolade og kokos, hvor digg er vel ikke det?

Happy Pineapple Day cuties!