Aloe vera – et must i sommer

7 GRUNNER TIL HVORFOR ALOE VERA ER EN SOMMERFAVORITT

Hvis det er en ting vi legger vår elsk på om sommeren, så er det multiprodukter! Man er mer på farten, og da er det genialt med enkeltprodukter som man kan bruke til mange forskjellige ting på en gang. Og der er Aloe vera en vinner! Aloe vera er veldig fuktighetsgivende og føles svalende og deilig på huden. Et lite tips er å oppbevare Aloe vera produkter i kjøleskapet, for en ekstra frisk følelse!

Life sin Aloe vera spray og Aloe Vera gel inneholder økologisk aloe vera, de er ikke testet på dyr, parfymefri og har en mild, naturlig duft. Begge er proppet med fuktighet og et must i sommerens hudpleiekit.

Lyst til å vite hva vi bruker Life sine Aloe vera produkter til? Here we go:

– Rett og slett som en skikkelig fuktighetsboost til huden! Bruk det i stedet for body lotion.
– De er perfekt som aftersun, da de gir masse fukt og en svalende følelse. Sprayen er perfekt å ha med i veska, mens geleen har fast plass i kjøleskapet! Du kan også lage en deilig aftersun maske.
– Lag din egen naturlige myggspray av Aloe vera spray og eterisk olje, oppskriften finner du her.
– Gir masse fukt og virker beroligende på nybarbert eller nyvokset hud.
– Har du fått insektstikk, eller brent deg på brennesle eller brennmanet? Aloe vera føles deilig lindrende.
– Aloe vera er også supert å bruke på sår hud, vi har også god erfaring med å bruke aloe vera på arr, for at de skal gro penere og raskere.
– Aloe Vera sprayen er også helt topp å bruke som oppfriskende ansiktvann når huden føles litt tørr og stram.

Få 20% på et kjøp på life.no og i alle Life-butikker med rabattkoden Pihl. Gjelder kun ordinære varer og ikke naturlegemidler.