Let’s do Italian Dinner

ITALIENSKE VIBBER PÅ KONTORET OG DIGG MAT

Det er få ting som er så hyggelig som å samles på kontoret igjen, lage et digg måltid sammen og bare kose oss. I dag bestemte vi oss for å gå all inn på italiensk tema! På menyen sto pizza, risotto og en deilig capresesalat – alt laget av Kolonihagen sine freshe produkter. Italiensk smaker alltid deilig, og er et supert alternativ til den tradisjonelle grillmaten. Har du forsøkt å grille pizza? Superdigg! Sett frem pizzasaus og masse deilig topping og la alle lage sin egen pizza. Risotto og capresesalat funker også perfekt som sideretter på et stort sommerbord med mange forskjellige retter. Så smakfullt og godt!

For å få de helt rette italienske vibbene på kjøkkenet, satte vi på denne spillelisten.

Når du handler Kolonihagen sine råvarer så kan du stole på at du får råvarer av høy kvalitet. Produktene er økologisk dyrket frem og det er fokus på bærekraft, etisk produksjon i alle ledd og dyrevelferd.

Med gode råvarer er det enkelt å få frem de deilige smakene! Kolonihagen sitt pizzamel er utviklet både for den profesjonelle pizzabakeren som gjerne lar deigen stå å heve lenge i kjøleskapet, og for deg som vil slenge sammen en rask pizzadeig, men fortsatt er opptatt av den autentiske gode smaken! Pizzasausen til Kolonihagen har vært en favoritt hos oss lenge, det er vår go-to saus de gangene vi jukser litt og kjøper ferdigsaus (og ærlig talt, så er det nok ferdigsaus de fleste gangene!). Men hva gjør vel det, når den smaker så digg!

Kolonihagen har to risottoblandinger, en med asparges og en med steinsopp. De er klare til å serveres på under et kvarter fra start til ferdig deilig risotto på bordet!

Topp gjerne sommerens pizza med litt ekstra grønt, en god olivenolje og litt pesto for masse gode og friske smaker!

Mums! Dette var så digg – så vi tror jammen vi må gjenta det igjen veldig snart!

Kolonihagen sine produkter kan kjøpes hos Rema 1000.