Ruter i sommerens garderobe

DE RUTETE PLAGGENE VI ØNSKER OSS AKKURAT NÅ

Det er noe med sommer og ruter. Det er en slik evig klassiker som gir assosiasjoner til rødrutete duker på små fortausrestauranter i trange italienske gater, ikoniske fotoøyeblikk med Sophia Loren og Brigitte Bardot, Vi på Saltkråkan og sommerlige barndomsminner. Ikke rart man blir så glad i ruter. Her deler vi noen av de fineste ruteplaggene vi vet om akkurat nå, og vi kan starte med kjolen fra bildet over som er fra ByTiMo, de har også denne nydelige lyseblå.

Sett med shorts og kortermet skjorte fra Monki.

Rutete skjørt og matchende cropped topp fra Zara.

Nydelig beigerutete topp fra &Other Stories.

Supercute bluse fra Envii.

Søt rutete kjole fra Zara.

Bikinitopp med ruter fra Mango.

Rutete kjole fra Monki.

Og for deg som har barn, Zara har så mange søte rutete plagg for de små akkurat nå!