Hjemmelaget jordbærsorbet

HJEMMELAGET JORDBÆRSORBET MED KOKOSVANN OG KOKOSSTRØ 

Sol og varme uken lang, hva er vel bedre enn å lage en deilig hjemmelaget jordbærsorbet? Denne jordbærsorbeten er lekende lett å lage og smaker skikkelig godt. Perfekt dessert for deg som ikke er alt for glad i det søte og tunge.

Du trenger:
Jordbær 
Kokosvann
Kokosflak

Finn frem en blender og bland sammen jordbær og kokosvann til du får en tynn grøtaktig konsistens, hell i en form og strø over med kokosstrø. (Dersom du bruker frosne jordbær lar du de tine litt før du blander de sammen med kokosvannet). Rør godt rundt. Putt i fryseren over natten. Sorbeten vil være veldig hard når den kommer ut av fryseren så det er lurt å ta den ut 10-20 minutter før du skal servere, hvis ikke funker det helt fint å servere slush også! Stø over med litt ekstra kokos for ekstra digg smak av kokos.