DIY cherry perlearmbånd

SLIK LAGER DU SOMMERENS FINESTE PERLEARMBÅND MED KIRSEBÆR

For en stund tilbake delte vi oppskriften på de fineste perlearmbåndene med blomster, nå har vi helt oppheng på å perle armbånd og fotlenker med små kirsebær. Og det beste av alt er at det er veldig enkelt! Oppskriften får du her.

Du trenger:
Glassperler. Her har vi brukt Rocaillespereler fra Panduro i hvit, rød og grønn
Perletråd
Lås/ feste til armbåndet
Det kan og være fint med en tang. Kommer litt ann på hvilke låsmekanisme du kjøper. Noen låser krever en tang for å klemme de litt til.

Start med perle 8 hvite perler på en snor, deretter en grønn og to røde.

Tre tråden igjenom den grønne perlen og stram til. Voila! Du har laget de søteste små kirsebær. Fortsett å perle 8 hvite perler og gjenta prosessen til du har fått den lengden du ønsker deg. Så enkelt og så cute!