Deilig duft til hjemmekontoret

CRYSTAL CLEAR SMELLING SALTS

Vi elsker å omgi oss med deilige dufter, men det er ikke alltid like lett å finne de helt rette. Det er heller ingen hemmelighet at vi liker dufter som er naturlige og bruker mye eteriske oljer. Michelle Roques-O’Neil er aromaterapeut og parfyme alkemist, og er kåret til en av verdens 10 beste aromaterapeuter av Vogue. Og vi forstår godt hvorfor, for hun klarer alltid å sette sammen utrolig behagelige dufter. Vi har enda til gode å finne et produkt fra hennes egen linje Therapie som vi ikke forelsker oss hodestups i.  Denne krukken er fylt opp med saltkrystaller av rosa himalayasalt med en deilig blanding eteriske oljer. Det følger med en liten flaske med olje som man kan dryppe på saltkrystallene når lukten har begynt å forsvinne. Skaper skikkeloig god stemning på hjemmekontoret!

Dessverre så er det ingen forhandlere av Therapie i Norge nå (please, kan noen ta det inn!) så enn så lenge må det klikkes hjem.