God sommer Anneli Bush

SOMMERPRATEN MED ANNELI BUSH

Gjennom hele sommeren vil dere kunne lese om herlige, inspirerende folk i vår sommerpratspalte. Og denne gangen er det supercutie Anneli Bush sin tur. Etter å ha bodd 16 år rundt omkring i verden, har halvt britiske og halvt norske Anneli flyttet hjem til Norge. Og her får vi et innblikk i hennes sommerfavoritter! Og du, er du glad i interiør så bør du sjekke ut interiørprofilen til Anneli på Instagram. Nå over til Anneli sine sommerfavoritter!

Dine planer for sommeren?
Planen var egentlig å vende tilbake til Kroatia i Juli (en ferie vi booket for nesten 6 måneder siden), til å dra tilbake til stedet vi giftet oss for 7 år siden. Men det ser nok ikke ut som vi får til dette i forhold til til vaksinering, så da blir det nok en sommer her i Norge, og om solen skinner, så er jo det ganske deilig det også! Vi kjøpte hus nære sjøen i fjor høst og har nylig kjøpt en ny båt, så vi gleder oss til å skape masse minner med familie og venner på den, og ha vår første sommer i vårt nye hjem! …og med en gang vaksinering er på plass, så hopper vi på første fly til England for å besøke familie og venner.

Hvor bader du i sommer?
Stranden rett ved oss, Huk på Bygdøy eller hytta på Hurum!

Lyst til å dele en enkel sommeroppskrift?
På sommeren elsker jeg Gazpacho suppe (jeg hadde det nesten hver dag da jeg bodde i Barcelona under studietidene mine), som er den beste og mest forfriskende sommer oppskriften! Det er kald suppe, med masse deilige grønnsaker og smak, og den tar under 10 minutter å lage! Man bare blender sammen agurk, paprika (jeg liker best gul eller oransje), tomater, hvitløk, eddik, oliven olje, salt og pepper til en smooth suppe. Den smaker ekstra godt med hjemmelagde ristede brød krutonger på toppen.

Norsk sommer er…
Sommerhytta, båt, bading, is, grillings, reker, lunsj i Drøbak eller Villa Malla, middag på Solsiden, og alltid iskald rose vin eller Aperol 🙂

Hvordan styler du sommerkjolen?
Enkle skinnsandaler for en casual dagtid look, mine Gucci slip-ons for en mer edgy look, eller semskede mules på kvelden! Enten med en enkel khaki jakke slengt over skuldrene, eller en klassisk skinn jakke for en tøffere vibe. Og noen chunky gull hoops som passer til enhver anledning 🙂 

Favoritt-is?
Magnum Vegan Almond! Helt sykt god.

Hva har du på leppene i sommer?
Jeg går aldri med leppestift, så Dior Addict Lip Glow i Coral, har vært min go-to i flere år nå. Den gir masse fukt og glow, uten å være for dekkende.

Hvilken låt går på repeat om dagen?
Chris Malinchak ‘So Good To Me’ – den ultimate feel good sangen!

3 steder å besøke i sommer?
I en corona-fri verden, så må det vel være Ibiza, Menorca eller Barcelona.

Jeg skal bruke sommeren på…
Nyte lange og late dager sammen med min lille familie! Det er vår første sommer som en familie på 4, og jeg gleder meg så masse til å logge litt av og ha full fokus på dem.

RIKTIG GOD SOMMER ANNELI  <3