SPOTLIGHT Celine Aagaard

SI HEI TIL SUPERWOMAN CELINE AAGAARD 

Si hei til alltid inspirerende Celine Aagaard, som sjeldent kun har én ball i luften om gangen. Celine er founder og Creative Director for klesmerket ENVELOPE1976 som har fokus på bærekraft, flerbruk og mener det ikke er nødvendig å følge årstidene for å være fasjonable, bevisste og stilige. Nå er Celine og ENVELOPE1976 blant annet aktuelle med en ny mer bærekraftig cruise kolleksjon og Envelope1976 x Sleepers i naturgummi. Nylig kom det også ut at Celine blir Vogue Skandinavia sin nye Sustainability Expert (GRATTIS!) Celine vi digger deg og alt du får til!

 

Vi digger deg. Fortell om hva du driver med for tiden.
Det var en hyggelig melding å få. Tusen takk som spør- Vi digger deg også, og dere. Akkurat nå sjongleres det mellom 4 kolleksjoner for ENVELOPE1976, nytt design for neste sommer, samtidig som vi akkurat har lansert en tidløs mer bærekraftig cruise kolleksjon som inkluderer en signatur kimono, et par løse bukser, noen kjoler, topper og et par Sleepers i naturgummi i sand og sort – og på privaten males det tak og vegger og plantes grønnsakshage.

Hva har inspirert deg i dette prosjektet?
At man kan få til spennende prosjekter med andre norske merkevarer –  støtte hverandre og samtidig sørge for at resultatet er mer bærekraftig enn om man skulle gjort det alene. Sleepers har allerede gått opp løypen med hensyn til produksjon, og ettersom vi deler samme fascinasjon for havet og miljøprofil så vi på dette som et spennende prosjekt.

Det er fint at bransjen er blitt mer åpen, og at man kan dele ideer og være mer transparente – det fører også til at ikke alle går på samme feil og at fotavtrykkene våre miljømessig også kan bli mindre. Produksjonsteamet på set var lite- med nye spennende modeller, og et helt rått team work. Der man blir inspirert til at man kan få til mye med lite – så lenge alle er villige til å gå all in. Å jobbe med grunderspirer har alltid vært inspirerende og for meg betyr det mye å kunne få løfte andre.

Det siste året har jeg også vært veldig stolt over hvordan alle har brukt Norge på sitt beste. Hvorfor reise med fly til den andre siden av jorden når man har unik natur her hjemme. Vi har fjorder, fjell, hav og unike locations over det langstrakte land.

Hvor / når / hvordan får man tak i dette?
Cruise kolleksjonen får man snart tak i hos Net-A-Porter – der den lanseres eksklusivt internasjonalt, og ellers finnes den på ENVELOPE1976.no, De limiterte Envelope1976xSleepers i tapered sand og black er ute nå – både på nett, men også i selekterte butikker rundt om i landet.  Og nå som det meldes sol og 24 grader er det bare å få føttene ned i sandalene… Personlig skulle jeg gjerne gått i flip flop hele året…

Hvordan startet du dagen din i dag?
Jeg tror jeg har en indre klokke som gjør at jeg våkner tidlig uansett om det er hverdag eller helg, og til tross for at jeg har lagt meg klokken 2 om natten de siste to døgnene våkner jeg likevel et sted mellom 6 og 7. 

Morgenritualet er som følger: Jeg ruller ut matten på gulvet før de andre står opp her hjemme, tenner stearinlys, sprayer litt chakra spray i rommet og praktiserer ashtanga yoga. Da både våkner jeg samt at kroppen føles klar for en ny dag. Deretter går jeg tur med hunden, og idag ble det også en tur innom den lokale grønnsakshandleren Frukthagen i Tåsen allé.

Det tok tid før solen ville vise seg idag. Det var faktisk ingen ute da vi gikk. «Det er grålysning og ikke en lyd i byn…»  tenk på denne låten av De Lillos og du skjønner hvordan det var ute. Så kom noen regndråper og det var inn for å lage frokost til familien. Grønn juice, grovbrød og speilegg med gressløk fra hagen. Men nå skinner solen, så nå skal jeg ut i hagen – og ta meg en liten sykkeltur senere med familien.

Hva er det siste du nettshoppet?
Et par sorte ankellange jeans i sort – høye på livet og superfine. Ikke ofte jeg som grunder handler, men disse er perfekte.

Hva er ditt beste self care tips?
Bading, sol og saltvann – saltvann og noen solstråler gjør underverker for hud og hår. Da trenger man både mindre produkter og minimalt med sminke – samtidig som man føler seg så mye freshere.

Fortell oss en guilty pleasure?
Er veldig svak for ost- Mozzarella, chevre, selv Jarlsberg kan jeg få cravings på. Plutselig høvler jeg nedpå en halv Jarlsberg når jeg får gleden av å åpne en ny pakke… Ellers er hot guacamole og potetgull noe jeg også kunne levd på en stund.

Har du et serietips eller en film å anbefale? Eller podcast.
The Serpent – Netflix-serien om seriemorderen Charles Sobhraj som på 70-tallet gjorde unge backpackere i Sørøst-Asia til ofre, dopet dem ned og bortførte dem, stjal identiteten deres og lekte katt og mus med politiet i en årrekke over landegrensene.

Fortell oss noe vi ikke vet om deg!
Det er sikkert en hel del, haha, ettersom jeg ikke er så privat i sosiale medier – men det er nok å ta av siden jeg var russ og ikke minst i hele min tid som redaktør i Topp redaksjonen. Blant høydepunktene var whisky-skåling med Gwen Stefani backstage på festival i San Fransisco og møte med Johnny Depp i LA. Også har jeg drevet med Taekwondo, skulle gjerne skrytt på meg svart belte, men det ble det aldri.