Sommerinspo til soverommet

SOLSTRÅLER SOM TITTER INN VINDUET, CRISPY SENGETØY OG LATE MORGENER

Du deilige norske sommer, vi er så klare for deg! Det finnes knapt noe bedre enn å bli vekket av at solen kiler deg på nesa, å ha god tid på morningen og bare kunne bli liggende litt ekstra lenge i crispy fresht sengetøy. Kanskje lese litt på senga, drikke en kopp te – bare starte dagen helt rolig, mens fuglene kvitrer utenfor.

Vi har tatt med oss den deilige norske sommerstemningen inn på soverommet, og få ting føles så sommerlig og fresht som en seng redd opp med krepp i nostalgiske mønster og farger. Kid Interiør har så mange fine sengetøy i krepp, og de ulike mønstrene og fargene er utrolig fine å kombinere. Det er noe utrolig koselig med kreppsengetøy, det bringer frem minner fra barndommen om hytteturer og sengetøy som vaier i vinden, smaken av markjordbær, måkeskrik og lange varme sommerkvelder.

La den norske sommeren flytte inn på soverommet. En deilig drøm av en seng som er svalende og innbydende å hoppe opp i på varme sommerkvelder, og som du gjerne nyter litt ekstra tid i på morgenkvistene.

Hele Kid Interiør sin kolleksjon med kreppsengetøy finner du her.