God sommer Jorun Stiansen

SOMMERPRATEN MED JORUN STIANSEN 

Sommeren er i gang og vi har samlet et knippe herlige folk for en liten sommerprat. Hvor bader de? Hvilken låt går på repeat i disse dager?, hva er norsk sommer? Og hvilke steder bør man besøke? Første ut er solstråla Jorun Stiansen som skal bruke sommeren til blant annet å nyte tiden, wakesurfing og pimpe isen sin med friske bær og strøssel!

Dine planer for sommeren?
Å gi meg selv tiden til å stoppe opp å nyte og ikke stresse. Sommeren bruker vi alltid her hjemme i Grimstad siden det er så fantastisk deilig med surf og båtturer i elva og kos i skjærgården. Men en roadtrip opp Vestlandet og en tur på hytta på Hovden i Setesdal blir det nok også garantert.

Hvor bader du i sommer?
På sommeren bor jeg i våtdrakta mi og plasker som regel rundt i Nidelven som går forbi Løddesøl i Arendal kommune hvor jeg wakesurfer.

Lyst til å dele en enkel sommeroppskrift?
Kutt en melon i store skiver og legg på grillen. Gni deretter inn melonen med salt og lime og strø litt deilig fetaost og pinjekjerner over. Naaaam!

Norsk sommer er…
Den fineste og aller aller beste. Vi bor i ett fantastisk land og lite slår en varm sommer tilbrakt på norsk jord. Jeg elsker naturen og alle matopplevelsene med de sinnsyke digge råvarene Norge har å by på.

Hvordan styler du sommerkjolen?
Sveisen lager jeg til en stram hestehale eller med noen myke store bølger i håret. Og med kule solbriller, jeg kjøpte just Tom Ford sine Neughman som jeg elsker, og freshe sneakers fra New Balance og noen enkle gullkjeder fra Hasla føler jeg stilen komplett, haha.

Favoritt-is?
Hennig Olsen sin Kokos sorbet, Mango sorbet, Idyll Karamell og Sjokolade og Creme Mandel Vegan. Og jeg pimper alltid isen opp med masse deilig tilbehør som friske bær og strøssel for å få den ekstra digg. Mmm!

Hva har du på leppene i sommer?
Jeg er avhenging av leppepomade og lipgloss. Jeg bruker det hver eneste dag. De må føles lette på, helst være veganske og sitte lenge på leppene. Jeg bruker fast Thalgo sin Lip balm, Organique sin Cherry Candies og Camilla Pihl sine lipglosser. Elsker at glossene ikke føles sticky, men er lette og har en nydelig dus farge som passer til alt.

Hvilken låt går på repeat om dagen?
The Weekend feat Ariana Grande med Save you tears (remix) Elsker den låta og får lyst å pynte meg og danse heile dagen og kvelden når jeg hører den.

3 steder å besøke i sommer?
Jeg vil anbefale en tur til Sørlandet og da spesielt vår koselige lille Sørlandsperle Grimstad. Start dagen med en sykkeltur fra sentrum til koselige Hesnes Gartneri og Kjøkken og nyt ein deilig frokost.

Lunsjen nyter du på en av Grimstads mange skjær og holmer etterfulgt av middag og drinks på Smag og Behag.

Kristiansand er også en deilig plass å være i sommer med masse herlige cafeer og resturanter og morro for ungene. Og skulle du ønske å ta en utflukt fra Kristiansand ville jeg pakket piknikbagen og kjørt opp nydelige Setesdalen hvor du kan klatre Via Ferrata i magiske omgivelser i Valle.

Jeg skal bruke sommeren på…
Å prøve å nyte hvert minutt og fortsette å trene på å være i øyeblikket. Jeg vil kose meg hjemme i Grimstad og gleder meg til å nyte mange deilige matopplevelser på våre lokale spisesteder. Masse wakesurfing blir det også og garantert mye is, haha.

GOD SOMMER JORUN  <3