We love edamame

DISSE HER DIGGER VI Å SNACKE PÅ

Hver gang en restaurant har edamamebønner på menyen, så må vi bestille med en porsjon – det er så tullete godt! Men det er faktisk ganske lettvint å lage hjemme også. Nå får du kjøpt edamamebønner i de aller fleste matbutikker, du finner de i frysedisken – enten med skallet på eller ferdig pillede. De er så gode i seg selv, at det ofte er mer enn godt å gi de et lite oppkok, og strø over litt godt salt før du serverer de. men hvis du har lyst til å finne på noe litt mer spenstig med edamamebønner, så har vi flere forslag til deg her:
– stek de tinede edamamebønnene i en panne med olje sammen med hakket hvitløk, chili flakes og en dæsj soyasaus.
– bruk de ferdig pillede bønnene (tin de først), spre de utover et stekebrett med bakepapir, strø over litt salt og en god porsjon parmesan og stek i ovnen til de får en gylden farge
– edamamebønner er superdigg i salater!
– damp edamamebønnene og server med godt salt og en skvis sitron
– edamamebønner er digg i wok!