Raw cupcakes med mango og pasjonsfrukt

SMAKFULLE SOLSKINNSMUFFINS 

Vi elsker raw-kaker og denne gangen tenkte vi å prøve oss på en liten oppskrift selv. Skikkelig friske og gode muffins som du kan nyte med god samvittighet. Vi lagde de i muffinsformer, men du kan fint legge litt bakepapir i en kakeform også.

THIS IS WHAT YOU NEED: 
Til bunnen: 
2 dl havregryn 
1 dl kokosmasse 
8-10 dadler, avhengig av størrelse. 
1 ss vann
1 ss lønnesirup 

Topping: 
1.5 dl cashewnøtter (bløtlagt i 3-6 timer)
2 ss lønnesirup 
4 ss kokoskrem. (Det stive laget som er på toppen av kokosmelken)
1-2 mango
2 pasjonsfrukt
Saften av en halv lime 

Fremgangsmåte:

  1. Ta frem kjøkkenmaskinen og putt oppi havregryn, kokosmasse og dadler. Blend til du har fått en tykk konsistens. Putt deretter oppi vann og lønnesirup.
  2. Finn frem muffinsformer og ta en klump med deigen og dytt godt nedi hver form. Bunnen bør dekkes av 0,5-1cm tykk deig, sånn cirka.
  3. Sett formene i fryseren og start på fyllet.
  4. I en blender putter du cashewnøtter, kokosmelk, mangokjøtt, pasjonsfrukt, saften av lime og lønnesirup. Blend til du har fått en myk og smidig blanding. Smak gjerne til om du trenger mer syre eller søtt.
  5. Ta formene ut av fryseren og fyll de med deilig mango og pasjonsfrukt-topping. Sett tilbake i fryseren og la de stå over natten. Ta de frem cirka 15 minutter før du tenker å spise de så de får tint seg litt før de nytes.

Yummm!