Kjøkkeninspo og digge oppskrifter

I DENNE BOKEN FINNER DU BÅDE INTERIØRINSPO OG DIGGE OPPSKRIFTER

En litt annerledes kokebok! Mellom permene i boken Wild Kitchen får du bli med anerkjente kokker, kjente matbloggere og kule restauranteiere inn på kjøkkenet. Du får masse deilig inspo fra kule kjøkken som er litt annerledes enn det du er vant til å se i interiørmagasiner, det deles villig av gode tips både til utforming av kjøkken og matlaging og man får også mange digge favorittoppskrifter basert på lokale råvarer i sesong. Skikkelig fresht!

 

Vi liker så godt slike bøker der man får se veldig ekte hjem og interiører, som ikke er stylet og tilpasset trendene akkurat nå – bare proppet med personlighet og masse spennende detaljer. Mer av slik!

Hvis du googler boken, så finner du den raskt hos de store bokhandlerne, slik som hos Norli.