Sommer kommer

DE VARME SOMMERDAGENE ER RETT RUNDT HJØRNET

Juni er straks her og og vi nyter hvert eneste lille snev av sommer fullt ut. Godt drikke hører sommeren til og dersom du også er på jakt etter freshe, sunne alternativer til brus eller noe digg og alkoholfritt har vi to smakfulle tips til deg. Surf Kombucha og Surf iste!

 Surf Kombucha er en frisk og sprudlende, fermentert drikk laget av økologisk te, og nyheten Surf iste er en sukkerfri iste, søtet med stevia. Begge produktene produseres i eget bryggeri i Trøndelag og kommer i et stort utvalg av gode smaker – What is not to love?

Kombuchaen kommer i 5 digge smaker – bringebær, lime, mango, ingefærøl og tropisk ingefær og isteen kommer i smakene fersken og lime. Yum!

Det er ernæringsterapeut Maren Aasen og mannen Luca Guichard (tidligere profesjonell surfer) som står bak Surf Kombucha. Maren hørte om kombucha for første gang under ernæringsstudiet. Senere var hun og Luca på ferie i USA og oppdaget at kombucha var svært poppis der. I løpet av de tre ukene de var der, smakte de alle sorter de kom over, og ble inspirert til å starte produksjon selv i Norge i 2016. Slikt digger vi – mennesker som brenner for noe og satser på ting de tror på! Resten er en smakfull historie. Har du forresten lyst på litt inspirasjon til sunne og digge oppskrifter, da er Maren verdt å følge på Instagram!

Klikk her for Surf Kombucha sine utsalgssteder.  Finner du det ikke hos din lokale butikk? Hør om de kan ta inn.