Skap vakre inne og uterom med Kid

MIN VÅRLIGE MAKEOVER MED KID INTERIØR

Det er så lite som skal til for å skape stemning og sjel i ett hjem. Noen fine fat og krukker, en ny tekopp, ett par puter eller pledd. Før helgen fikk dere en smakebit på hvordan jeg stylet hjemmet med vårlige favoritter fra Kid Interiør. Og mer inspo og bilder fra hvor fint det ble ser dere her.

I Kid Interiør sin sommerkolleksjon finner du alt fra puter og pledd, til potter, lykter og interiør, hagemøbler og alt du trenger for å skape fine miljøer.

Ett lite tips for å skape en behagelig helhet i ett rom eller på en uteplass er å velge deg ut 2-3 farger som du liker og materialer som harmonerer og som går overens med hverandre. Også kan man bryte det med fine grønne blomster for at det ikke skal bli for flatt og monotont.

Og har du deler av uteplass under tak er det ekstra fint å lunt å legge ett teppe på gulvet. Godt for bare føtter er det og.

Jeg elsker hvordan mine favoritter fra Kid Interiør kan brukes både inne og ute – slik at man får en følelse av at uterommet bare blir en naturlig forlengelse av hjemmet.

Jeg elsker og å bringe inn «natur» i hjemmet mitt og er glad i fat med marmor og sette en olivenkvist i en liten vase.

Små detaljer som dette gir meg ro og liker jeg å lage små soner i hjemmet hvor det er godt å hvile øyet. Små stilleben rundt omkring.

Alle mine favoritter fra Kid Interiør finner du her.