Frisørføn på 1-2-3

SUPERMYKT OG FRIZZFRITT HÅR I EN FEI

Du vet den digge følelsen etter et frisørbesøk? Uansett hvor mye man prøver på å gjenskape den hjemme, så er det nesten umulig. Vel, vi har kommet over noe supersmart! BaByliss sin Hydro-Fusion Air Styler er en fønbørste som du enkelt kan skape den samme glatte, frizzfrie looken som en profesjonell frisørføn gir. Fønbørsten har avansert plasmateknologi som bruker et fuktighetsbevarende ion-system, der både negative og positive ioner jobber sammen for å fukte håret og eliminere krus.

Den er superenkel i bruk, det roterende børstehodet kan rotere begge veier, samtidig som det blåser varm eller kald luft. Perfekt for deg som elsker resultatet en rundbørste og føner gir, men synes det er alt for vanskelig å få til på egenhånd.

Hydro-Fusion Air Styler bevarer fukten i håret mens du styler det, og oppleves mye mer skånsom for håret enn glatte ut håret med rettetang. Glatt, sunt og frizzfritt hår i en fei – samtidig som du får volumet og den deilige følelsen av frisørfønet hår – we love! BaByliss sin Hydro-Fusion Air Styler kan kjøpes her.