Tre rosa ting på ønskelista

DISSE TINGENE ØNSKER VI OSS NÅ

Det er lite som slår solfylte dager hvor solstrålene varmer ansiktet, ikke at vi har kunnet skryte så mye av det enda men det kommer!  Vi kommer stadig over fine ting på nett og spesielt i disse tider med lite reising så er det googler og instagram vi bruker når vi drømmer oss bort.

Bare se disse fantastisk fine knottene formet som vakre skjell og konkylier. Det klør i fingrene etter å finne et perfekt vintagekupp å putte disse på. Eller kanskje bare bruke de som knagger og henge de rett på veggen? De funker jo faktisk som små kunstverk i seg selv. De er laget av Nina Nørgaard.

Noen gode par med sneakers må vi alltid ha om sommeren. Noen klassiske hvite sneakers med rosa detaljer fra Veja blir perfekt til sommerkjolen eller jeansen. Du finner de her.

Tekopper, får vi egentlig nok av dem? Det finnes jo så mange fine der ute. Denne koppen fra ECHO PARK POTTERY er noe av det fineste vi har sett. Foreløpig har vi kun funnet utsalgssted hos Les Gens Heureux, Contemporary Art Gallery i København. Mon tro om de sender til Norge? Vi takker ikke nei til Chanel morgenkåpen heller…

Foto 1 & 3 @cecilie_elle
Foto 2 Veja & Other Stories