SPOTLIGHT Elisa Mollatt

SI HEI TIL SUPERSKJØNNE ELISA MOLLATT

Superskjønne Elisa Mollatt kan vi lett plassere i kategorien supermom! Hun er Marketing Manager og deleier i det norske klesmerket byTiMo, som ble startet av hennes mor Tine Mollatt. Elisa sin feed bugner av feminine kjoler i vakre mønster og farger, hennes nydelige hjem og lekre middager som alltid får oss til å sikle (Hei Elisa, når skal du be oss?). Hun har en egen evne til å få oss til å ønske å gå rundt i lange flagrende kjoler, stråhatt og fylle garderoben vår med romantiske mønster og masse deilige farger. Og nå er Elisa og byTiMo aktuelle med en egen kolleksjon for barn, laget av restmaterialer fra byTiMo kolleksjonen, slik at liten og stor kan matche. How cute! Og Elisa, vi digger deg og alle de gode vibbene du sender ut!

 

Vi digger deg. Fortell om hva du driver med for tiden.
Det er så utrolig hyggelig! For tiden er det fult kjør med jobb, med mange spennende prosjekter som snart lanseres, blant annet den nye kolleksjonen byTiMo kids! I tillegg har jeg en liten en som akkurat har begynt i barnehage så det krever jo litt! Ellers gleder jeg meg over lysere tider og ser frem mot sommeren med en litt mer «åpen» by og mye moro! 

Hva har inspirert deg i dette prosjektet?
Vi har lenge drømt om å lage en ny barnekolleksjon, og hvorfor ikke begynne med å lage det av restestoffer! Vi har hatt barnekolleksjoner tidligere, men det er noen år siden nå, så når vi hadde litt ekstra materialer på lur, tenkte vi tiden var inne! 

byTiMo kids er en forlengelse av byTiMo, denne kolleksjonen er laget i de samme materialene, fargene og printene som Pre Fall 21 kolleksjonen, det betyr også at mor og datter kan matche hverandre om man ønsker det! 

Inspirasjonen er deilige sommerdager og sommerminner fra den skandinaviske sommeren, leking på stranden og på gresset, nyplukkede jordbær – rett og slett sommer-nostalgi! Og så klart er vintage arkivet som alltid en stor inspirasjon bak våre kolleksjoner, både for store og små. 

En annen inspirasjon er jo selvfølgelig at jeg har blitt mamma og min mamma har blitt bestemor, så er jo hyggelig for lille Clara og også ha byTiMo klær hehe…! 

Hvor / når / hvordan får man tak i dette?
Dette får man tak i allerede nå på byTiMo.com, og nå som butikkene åpner opp igjen i Oslo (Endelig!!) får man også tak i det i vår helt nye Concept butikk i Bogstadveien 25! Siden kolleksjonen er laget av reste-materiale, kommer den også i begrenset opplag.  

Hvordan startet du dagen din i dag?
Clara, datteren vår på et år, vekket meg i fem-tiden, så da tok jeg med dynen ut på sofaen med litt slumring der før jeg tillot dagen å begynne på ordentlig! Så er det fult kjør med sitronvann, masse kaffe, og kanskje en smoothie før arbeidsdagen begynner på hjemmekontoret! 

Hva er det siste du nettshoppet?
Hmm… nå må jeg tenke. Det må nok være gjenbrukbare silikon poser fra bee organic! Helt geniale! Ellers så skal jeg ha fullt shoppestopp da jeg trenger hver eneste krone til hus-prosjektet vårt! 

Har du en Instakonto du kan anbefale?
Og jeg har mange. Jeg er en skikkelig Instagram nerd! Jeg er på flyttefot så nå er det mye interiør inspo på gang. Jeg elsker @devolkitchen, @meetmyproject og @archdigest. Og på våren får jeg alltid lyst på alt som er pastellfarget, rosa og gult så akkurat nå digger jeg @sara_waiste! 

Hva er ditt beste self care tips?
Det er 100% «do things that makes you happy!» Det er ingen krem, diett eller juice som kan få et menneske til å skinne som et menneske som har det bra og som er glad! 

Fortell oss en guilty pleasure?
Jeg har nok litt for mange! Jeg elsker det gode liv, men så klart alt med måte osv… Men cheese doodles står nok høyt på listen. Og periode-drama, elsker alt som er periode eller kostyme-drama. 

Har du et serietips eller en film å anbefale? Eller podcast.
Skadet av motebransjen så elsker jeg podcaster som Suzy Menkes, business of fashion, men syns også the Daily ofte tar opp spennende temaer…! 

En fantastisk serie, som jeg kan se igjen og igjen, er Band of Brothers. 

Fortell oss noe vi ikke vet om deg!
Jeg, Paal og Clara har akkurat kjøpt verdens koseligste hus, og jeg gleder meg så vilt til å flytte inn, innrede og kose oss i hagen! Blir nok mye spam derfra på Instagram fremover ja!