Inspirerende franske hjem

«A SAMPLE OF SMART AND COOL FAMILIES»

Med den setningen beskriver nettsiden The Socialite Family seg selv. Og vi kunne ikke vært mer enig. Det er så inspirerende hvordan vi får et innblikk i hjemmene til ulike franske familier, alle med veldig særegne og karakteristiske hjem. En slik type side vi kan tilbringe timesvis på, bare klikke oss rundt og titte på hjem etter hjem.

Vi digger hvordan de fanger alle de flotte detaljene med kameralinsen. The Socialite Family har også en veldig fin Instagramkonto som det er verdt å følge!

Hvis du har lyst på masse interiørinspo og french coolness, da er det bare å klikke seg inn på The Socialite Family. Lag deg en stor kanne te, synk ned i sofaen og klikk deg rundt – vi garanterer at du kommer til å finne så mange flotte hjem å la seg inspirere av!