Vårlige favoritter fra Kid interiør

EN VÅRLIG MAKEOVER MED MINE KID INTERIØR FAVORITTER

Jeg elsker den tiden vi er inne i nå, der man kan tusle ut på balkongen i tøfler, sette seg under et pledd med en deilig kopp te og bare høre at byen våkner til liv. Fortsatt litt friskt i lufta, men en sol som kiler deg på nesa.

Hver vår føler jeg at vi får et ekstra rom, og dette uterommet har jeg nå begynt å gjøre klar for en lang og deilig sommer. Jeg har vært så heldig å få plukket meg ut mine favoritter hos Kid Interiør, som skaper den perfekte vårstemningen både inne og ute.

Ta vare på alle de fine små øyeblikkene som denne sesongen gir oss. Jeg synes vi alle fortjener å ha det litt ekstra hyggelig rundt oss nå og Kid Interiør gjør det ekstra enkelt å skape en god stemning.

– både inne og ute.