Sunkissed skin & summerglow

SI HEI TIL BEAUTY CAMILLA PIHL CORAL COLLECTION

Solkysset hud, solstråler som varmer, roser i kinnene og en strålende glød var inspirasjonen bak Beauty Camilla Pihl limited edition coral collection. Eksisterende favoritter  har blitt lansert i nye friske toner og helt nye produkter som passer de fleste hudtoner er kommet til. Absolutte sommerfavoritter for en glødende, fresh og naturlig look! Alle formuleringene er veganske og cruelty free.

Se hele kolleksjonen her.

Den perfekt pink nude fargen cotton sky og den fineste freshe rødfargen burnt red. Trenger man egentlig flere farger enn dette til neglene? Si hei til vår nye duo nailpolish!

Summer glow  har allerede rukket å bli en bestselger. Et nydelig solpudder som gir huden en naturlig, strålende glød! Huden består av ulike undertoner og derfor er denne bronzer paletten utviklet med nøye utvalgte nyanser for å gi huden et naturlig solkysset resultat! Den unike fargekombinasjonen av solkyssede toner fremhever dine beste trekk! Formuleringen gir et glødende, fresht og jevnt reaultat samtidig som det tilfører dybde og dimensjon til ansiktet. Paletten komplimenterer de aller fleste hudtoner. For best resultat; bruk Beauty Camilla Pihl Bronzer Brush.  Og du? Paletten er også nydelig som øyenskygge!

Og husk at dette er en limited edition kolleksjon så når det er tomt så kommer det faktisk ikke mer!

 

Hello Bronzer Brush!En stor og nydelig høykvalitets bronzer børste laget av syntetiske hår. Den store børsten gir enkelt et jevnt og fint resultat.

Våre bestselgende lipglosser lanseres nå i to nydelige korall/rosa farger; Orange Sunset & Pink Coral. Lip glossene tilfører leppene fuktighet og glans og komplimenterer de fleste hudtoner. Produktene har en delikat aroma som  føles fresht på leppene.

Vår bestselgende creamy highlighter paletten kommer nå i nye freshe farger. Champagne fargen og bronze fargen er samme som i original paletten og det i tillegg er det lagt til 2 nye freshe rosa/korall farger. Disse er helt nydelige som blush eller på leppene! Bruk de ulike fargene alene eller bland sammen for en unik og personlig blanding!

Påføres med fingertuppene på amorbuen, nesebenet og på de områdene i ansiktet hvor lyset treffer. Produktet er også nydelig som øyenskygge! Ikke vær redd for å feile, dette skal være gøy!

Beauty Camilla Pihl limited edition coral collection finner du i alle Vita butikker i hele landet, på vita.no og hos Iconbeauty.