SPOTLIGHT Julie Varner

SI HEI TIL ÜBERCOOLE JULIE VARNER

Hun er alltid like fresh, og hver eneste gang Julie Varner dukker opp i feeden vår så lar vi oss inspirere av hennes coole fremtoning. Vi digger hvordan hun mikser business cool, med sporty innslag og topper det hele med en feminin touch. Og ikke bare det, men Julie sjonglerer alltid en rekke kreative prosjekter gjennom jobben sin i Varner, der hun er Concept og Collaboration manager for Bik Bok. Nå er hun aktuell med Her [impact], den nye kolleksjonen til Bik Bok, som Julie har vært konseptuelt ansvarlig for. Altså Julie, vi digger deg og den positive energien du sprer rundt deg!

Vi digger deg. Fortell om hva du driver med for tiden.
Og jeg digger dere!! Jeg driver med veldig mye forskjellig om dagen, heldig som kan si det nå. Vi har mange baller i luften i Bik Bok nå så håndterer både samarbeid, shoots og liveshoppings – i går gikk vi live med vår mer bærekraftige kolleksjon som vi har gitt navnet «Her [impact]». Dette er stor stas!

Photos: Costume/ Janne Rugland, styling: Afaf Ali.

Hva har inspirert deg i dette prosjektet?
Nettopp det å få kommunisere og konseptualisere vår bærekraftstrategi til markedet. Ufarliggjøre et tema som kan føles veldig stort og skummelt. Det er svært viktig for meg og jeg er så happy med resultatet!

Hvor / når / hvordan får man tak i dette?
Torsdag, 6 Mai – online og i utvalgte butikker. Oppfordrer også alle til å kjøpe månedens nummer av Costume hvor de har tolket kolleksjonen sammen med Afaf Ali og Janne Rugland. Bildene er magiske!

Hvordan startet du dagen din i dag?
Den startet med en skikkelig svetteøkt med The Pilates Class appen min på matten – deretter en litt for lang frokost – fikk litt dårlig tid også rett på jobb.

Hva er det siste du nettshoppet?
En vårjakke fra ACNE hos Moniker + nytt Elixir pulver fra Welleco som jeg tar hver morgen sammen med frokosten!

Har du en Instakonto du kan anbefale?
Har mange! Pernille Teisbaek og Emili Sindlev er mine favoritter! For noen damer.

Hva er ditt beste self care tips?
Ikke skipp treningsøkten. Spesielt nå – hodet har fått kjørt seg siste året med pandemi og rar normal. Å få opp pulsen eller strekke på matten hjelper meg å holde fokus i hverdagen! Jeg får ikke til å meditere, så en økt er min måte å koble ut.

Fortell oss en guilty pleasure?
Kardashians, sjokolademelk og lakris!

Har dere et serietips eller en film å anbefale? Eller podcast.
Formula 1 – ride to survive på Netflix. Helt hooked, og det er IKKE bra for kjøringen min! 

Fortell oss noe vi ikke vet om deg!
Jeg er livredd fugler og mørket!