40 minutter yoga for å finne ro

NÅR DU TRENGER Å FINNE ROEN OG LITT TID FOR DEG SELV

Å rulle ut matta og unne seg litt tid helt for seg selv, det kan vi alle trenge fra tid til annen. Dette er en av de vakreste yogasekvensene vi har sett på lenge, omgivelsene er en fryd å hvile øynene på. Og Sarah Wesley har et så behagelig vesen, at man kjenner at roen kommer snikende etter kort tid.

En beroligende økt som dette er nydelig å starte dagen med, da legger man listen for at resten av dagen skal bli god, og det er enklere å ta gode valg for seg selv. Den er også super å ty til når du kjenner at du trenger å komme deg bittelitt bort og ha litt tid for seg selv, etter 40 minutter på matta der man gjør noe godt for seg selv – er det lettere å stille opp 100% for de rundt seg i etterkant. Det er også deilig å avslutte kvelden med en rolig yogaøkt, roe helt ned før man finner senga. Godt for både kropp og sjel!