Til deg som er mamma

DIGITAL INSPIRASJON TIL DEG SOM ER MAMMA

Det finnes en god del kule magasiner rettet mot mammarollen og familielivet, men de er ikke alltid like enkle å komme over. Derfor tenkte vi å tipse om to sider vi pleier å klikke oss innom! Vi har nevnt den danske podcasten To The Moon, Honey før – og den podcasten har også en tilhørende nettside som er skikkelig fresh. Her finner du intervjuer med kule mammaer, fine artikler om barseltid, fødsel og alt som hører til mammalivet, du finner eksperttips og guider som kan gjøre tilværelsen som mamma litt smidigere. Vi elsker spalten «Mama Profile» der man får bli bedre kjent med en rekke inspirerende mødre.

En annen side vi liker, er Romy & The Bunnies startet av übercoole Julia Restoin Roitfeld. Den oppdateres ikke like hyppig, men vi liker å lete oss gjennom arkivet etter gode artikler og inspirasjon. En av favorittkategoriene er Interviews, der du finner intervjuer med inspirerende mammaer som Pernille Teisbæk, Caroline Winberg og mange fler. Romy&Bunnies har også en cute Instagramkonto som det er verdt å sjekke ut.