En kunstners vakre hjem

EN LABYRINT AV ET HJEM

Rett i utkanten av Barcelona, i Esplugues de Llobregat, finner man hjemmet til den avdøde skulptøren og kunstneren Xavier Corberó. Og dette er et hjem helt utenom det vanlige. Det er et labyrint av vakre skulpturelle bygninger som danner et arkitektonisk landemerke. Så fantastisk vakkert, at enhver som interesserer seg litt for design bør sette dette stedet opp på sin bucket list.

Xavier Corberó anses å være en av de mest anerkjente katalanske kunstnerne siden Gaudí, og han var også en god venn med Salvador Dali og Duchamp. Denne fantastiske lokasjonen har vært et av Xavier Corberó sitt livsverk, et sted han har brukt halve livet sitt på å skape. Vi drømmer om å få lov til å besøke dette magiske stedet en gang i fremtiden!

Photos: Jerome Galland//AD France