Planten som gir hjemmet god lukt

SI HEI TIL PLANTEN SOM FYLLER HJEMMET DITT MED GOD DUFT 

Kjøkkenet er fylt med duften av peppermynte om dagen. Det er så fresht, og det er takket være denne grønne skjønnheten som kalles duftpelargonia. Planten trives godt ute om sommeren og akkurat nå flytter den litt inn og ut etter hvordan været er. Senere skal den plantes i en større potte. Vi har nemlig fått høre at den kan vokse seg 3 ganger så stor og det er skikkelig goals. Den får også de søteste små lyserosa blomster etterhvert.

Det finnes også duftpelargonia som lukter appelsin eller sjokolade og det er det neste vi har lyst på. Det skal visstnok ikke være vanskelig å lage avleggere av denne planten heller. Knip av et toppskudd og sett den i vann eller i fuktig jord, så vil den etter kort tid danne røtter. Tenk så hyggelig å gi som en liten vårgave til noen du er glad i.