SPOTLIGHT RADICAL BROCCOLI

SI HEI TIL SØSTRENE SOM GJØR BÆREKRAFT GØY OG TRENDY

Det er klin umulig å ikke la seg inspirere av søstrene Anette og Susanne Bastviken i Radical Broccoli til å ta litt bedre valg for miljøet og planeten. Med sine jordnære og sjarmerende vesen så inspirerer de til å leve litt mer bærekraftig, spise litt mer plantebasert og ta gode valg for deg selv. Feeden deres fylles opp av freshe tips og gode vibber. Jentene har tidligere blitt nominert til “Top 30 under 30 leading stars who will change the world towards the better” av D2 Magazine, de har gitt ut den bestselgende boken «Jordnært» og nå er de aktuelle med en ny e-bok og en ny kolleksjon med Sleepers sandaler. Altså, hva er det disse søstrene ikke får til – Anette og Susanne vi heier på dere!

Vi digger dere. Fortell om hva dere driver med for tiden.
Så utrolig hyggelig! Vi digger dere. Akkurat nå har vi begge to nettopp flyttet til Portugal, som har vært en drøm lenge. Vi har akkurat lansert vår nye bok «Radical Courage» som handler nettopp om det å følge drømmene sine, om hvordan man kan transformere frykt til mot og virkelig gå for det man elsker.

Samtidig er vi i gang med å lansere årets Sleepers sandaler, som nå skal selges i 58 butikker i 15 land! Et stort hopp for oss.

Hva har inspirert dere i dette prosjektet?
Vi ble inspirert til å skrive denne boken fra opplevelser vi har hatt i det å starte opp for seg selv. Vi vet at det er utrolig mange som drømmer om å gjøre noe nytt i livet sitt, men at man trenger enormt med mot for å overkomme fryktene sine, før man tar steget. Og at de største hindrene er i vårt eget hode. Vi deler fra våre erfaringer med å starte en business uten de klassiske businessplanene, strategiene, budsjettene, men heller fra en stor drøm og en dyp inspirasjon til å gjøre en forskjell. Vi skriver også mye om hvordan det som foregår på innsiden av oss direkte viser seg i vår omverden, både i business men også i alle våre relasjoner, opplevelser og ellers i livet. I 2020 gikk vi fra å ha alle jobbene våre kansellert, til å virkelig fokusere på vår selvverd og energi og på kun noen få måneder triple omsetningen vår og ha det beste finansielle året ever, i 2020.

Hvor / når / hvordan får man tak i dette?
Boken finnes i vår nettbutikk, radicalbroccoli.shop (@radicalbroccolishop på Insta), på Kindle, Apple Books, Google Books og på ebok.no

Hvordan startet dere dagen deres i dag?
Anette:  Jeg starter dagen med en tur ut med valpen min, som er veldig tissetrengt om morgenen! Deretter drikker jeg et stort glass med lunkent vann, honning og sitron og gjør en kundalini meditasjon som tar ca 10 minutter. Jeg liker at det er effektivt men at jeg virkelig connecter med meg selv før jeg starter dagen. I dag hadde jeg ekstra mye å tenke på, så jeg bruke også tid på å si affirmasjoner høyt til meg selv. Det gir meg så mye.

Susanne:
Jeg starter hver morgen med en meditasjon som handler om å koble på alle sansene og være tilstede i livet. Det er så deilig, og jeg får en enorm ro. Jeg elsker å trene om morgenen også, da har jeg mest energi.  I dag trente jeg for eksempel pilates og en hofteåpnende yoga som var utrolig vond og god! Åpner opp for livet.

Hva er det siste dere nettshoppet?
Anette: Jeg kjøpte akkurat en ny bikini fra @zuluandzephire
Susanne: Jeg kjøpte en ny bok – The Greatest Secret av Rhonda Byrne

Har dere en Instakonto dere kan anbefale?
Det finnes uendelig mye inspirasjon der ute! Liker godt @yoli_and_otis, @the___place og @animamundiherbals. Liker også veldig godt @golden_nature for astrologi og @inspiredunimployed for en god latter.

Hva er deres beste self care tips?
Å bade! Havet renser alt, virkelig. Det sies at vann renser auraer og er det mest effektive man kan gjøre for å få en god energi igjen. Det føles uansett bare alltid magisk å ta en dypp i havet, uansett temperatur. Eller å bade i badekar, hvor deilig?

 Fortell oss en guilty pleasure?
Noe som føles nesten ulovlig digg er å sette av en hel dag til å bare ligge i sofaen og se på Netflix. Kroppen elsker det, og nytes best uten dårlig samvittighet! 😀

Har dere et serietips eller en film å anbefale? Eller podcast.
Har akkurat sett ferdig hele Formel 1 serien på Netflix. Den var så overraskende kul, og Lewis Hamilton som vinner absolutt alt er både plantebasert og ekstremt positiv og good vibes. Kul kar!

Podcast så er To Be Magnetic veldig interessant å høre på. 

 Fortell oss noe vi ikke vet om dere
Vi er søstre og veldig like utseendemessig, men i realiteten er vi som natt og dag!