Superpleie for håret

HAR DU HØRT OM PRE SHAMPOO HÅRKUR?

I det siste så har vi latt håret få litt ekstra pleie og omtanke med en hårkur som brukes i tørt hår. Den rike balmen inneholder botaniske oljer som gir intenst med pleie og næring til håret, og er perfekt for deg som har tørt, slitt eller behandlet hår. Den brukes i tørt hår, cirka en gang i uken – påfør den på kvelden og sov med den i håret eller la den være i håret minst 30 minutter før du vasker det.

Og det er bare bittelitt som skal til, til langt hår så holder det gjerne med en liten ert med produkt. Det er en tykk intens balm, som du varmer opp mellom hendene og påfører i lengdene. Begynn med bittelitt produkt av gangen, du skal ha i så lite at du neste ikke merker det i håret – hvis det tynger ned håret så har du brukt mer enn nødvendig. Så er det bare å la den være i håret, og gjøre sine underverker.

Sisley sin Restructuring Nourishing Balm er også helt super for deg som sparer til lengre hår, siden den virker gjenoppbyggende og intenst pleiende.

Sisley sine hårprodukter kan du blant annet kjøpe hos Gevir eller Gimle Parfymeri.