Inspo til små og store uteplasser

HAR DU GJORT UTEPLASSEN KLAR FOR UTETID?

Straks så er mai måned her og det er tid for å gjøre uterommene klare for den fine utesesongen. Vi elsker hvordan fine uterom får det til å føles som om man får et ekstra rom hjemme, et rom for deilige utemiddager, et rom for lyse sommerkvelder og den perfekte plassen for å nyte den tiden vi nå går inn i. Kid Interiør gjør det superenkelt å skape flotte uterom, uansett om du bor i byen og har en liten balkong, om du har hage eller en større terrasse. Hos Kid Interiør finner du hagemøbler i stilrent design og freshe farger, som gjør det enkelt å skape flotte utemiljøer, uansett størrelse.

Her har vi valgt ut noen av våre favoritter fra Kid Interiør sin sommerkolleksjon og stylet tre ulike uterom, vi håper du finner masse inspirasjon til å ta fatt på ditt uterom!

Du finner alt du trenger for å skape et skikkelig hyggelig utemiljø hos Kid interiør, alt fra hagemøbler til utepotter, sitteputer, sommerpledd, lykter og fine vaser til uteplassen.

Vitality stolene kommer i flere freshe farger og de kan lett stables oppå hverandre. En av favorittene våre fra sommerkolleksjonen er også de store Vita utepottene. De kan også snus, og brukes som sidebord eller krakker og kommer i 4 fine farger.

En annen favoritt fra sommerkolleksjonen er Vital stolene, som også finnes i marinefarge, terracotta og mørk sandfarge. Kid Interiør butikkene bugner også av fine kurver, perfekte til oppbevaring både inne og ute.

Det er enda en stund til de varmeste dagene, så det er deilig å kunne ha noen fine sommerpledd og litt tekstiler som skaper en lun, god stemning på uteplassen.

Tenk litt på hvordan du bruker ditt uterom, hvis du har en liten bybalkong eller en liten terrasse som du stort sett bruker alene – så trenger du ikke innrede den for de gangen du har besøk. Med noen Vita utepotter lett tilgjengelig, så kan du snu de og bruke de som krakker de gangene du trenger litt flere sitteplasser.

Du finner også nydelige naturfarget rotting I Kid sin kolleksjon for uterommet, superfine når man vil mykne opp uttrykket på en liten balkong med fliser og mur.

Her kan du klikke deg inn og se hele Kid Interiør sin kolleksjon for vakre uterom.