When in Copenhagen

VI DRØMMER OM DEILIG FROKOST, LUNSJ OG MIDDAG I KØBENHAVN 

Som vi gleder oss til å reise igjen. Tror ikke reiselysten har vært større enn det den er akkurat nå. Det å besøke en annen by, spise mat ute, se nye mennesker, nye ting, lukte nye lukter. Som vi gleder oss! Et av de første stedene vi har lyst til å reise til når det er lov og forsvarlig er København og spise ute på Lille Petra Café. 

Midt i hjertet av København, på Kronprinsessegade 4, finner du Lille Petra kafé – en skjult perle som serverer frokost, lunsj og middag, mandag til fredag, 8:30 til 16:00. 

Menyen ser supergod ut og vi kan ikke tenke oss noe deiligere enn å nyte god mat og drikke på en koselig gårdsplass dekket av planter, frukt og grønnsaker. Interiøret er også nydelig tidløse design fra &Traditions.

Photos: Lille Petra Café