Pasta med tomater og urter

SMAKFULL PASTA SOM LAGES I EN FEI 

Har du 10 minutter? Da har du tid til å få denne pastaen fiks ferdig på bordet. (Kanskje litt lenger da, men denne tar virkelig ikke lang tid!) Du trenger; Pasta, god olivenolje, cherrytomater, 1 fedd hvitløk, chiliflak, bladpersille, basilikum, salt og pepper.

Fyll en kasserolle med vann og mengden pasta du ønsker, sett det til å koke. Finn frem en stekepanne og hell god med olivenolje oppi pannen (vi tok dette på slump, men oljen bør dekke hele bunnen av pannen), sett pannen på svak til medium varme og putt oppi cherrytomater kuttet i båter, grovhakkede urter, grovhakket hvitløk, litt chiliflak, salt og pepper.

Samtidig som pastaen koker lar du tomatene, urtene og alt det andre kose seg i stekepannen. Det skal ikke steke, så hvis det begynner å frese skrur du ned varmen. Meningen er at oljen skal trekke til seg alle de gode smakene. Når pastaen er ferdig heller du over blandingen fra stekepannen, river over litt god parmesan og nyyyter!