Meditasjonsapp for liten og stor

ENKLE MEDITASJONER, BEROLIGENDE MUSIKK OG EN LITEN MENTAL PAUSE

En av tingene vi liker å ha på mobil, det er gode meditasjonsapper som kan hjelpe oss å finne tilbake til roen og fokuset når hodet ikke helt vil skru av tankekjøret på egen hånd. Det er en deilig måte å roe ned på kvelden, en fin måte å starte dagen på eller og fin måte å finne igjen fokuset hvis man kjenner seg litt stresset og ufoksert i løpet av jobbdagen. Rett og slett et lite mentalt verktøy lett tilgjengelig på mobilen.

En av favorittappene er Insight Timer som har en rekke meditasjoner for både nybegynnere og deg som er mer dreven, med mange tusen meditasjoner i arkivet så finner du lett noe som passer for deg og det du kjenner at du har behov for. Du finner også beroligende lydfiler, guidede yogaøkter og en egen kategori med meditasjoner og musikk tilpasset de minste. Vi liker å sette på litt beroligende musikk tilpasset små ører ved leggetid, en koselig liten ting som kan gjøre det litt enklere å finne roen.