Guacamole med litt sting

DEN BESTE GUACAMOLEN LAGER DU SELV

Og vi trodde faktisk at vår sedvanlige guacamolen vi pleier å lage på slump var den beste, men denne her har raskt seilet opp som en ny favoritt. Den er skikkelig frisk, kremet og har litt digg hotness. Oppskriften kom vi over hos Hanne-Lene da vi laget denne quesadillaen til middag. Vi har tilpasset den litt vår egen gane, og det samme kan du gjøre – du tilpasser styrken og friskheten med mengden lime og jalapeño.

For å lage en stor porsjon så trenger du følgende:
– 2 avokado
– 2 lime
– 4-6 syltede jalapeños
– en raus håndfull frisk koriander
– 1/2 teskje himalyasalt

Ha avokado, salt og koriander i en blender eller bruk stavmikser. Blend til en smooth og kremet konsistens og smak til med saften fra 1-2 lime og det antallet med jalapeños som passer deg og hvor hot du liker det.

Og til slutt et lite tips! Skal du ikke servere guacamolen med en gang? Ta avokadostenen og legg oppi guacamolen, da holder den seg grønn og frisk i fargen!

Så tullete god guacamole at vi har laget den tre ganger på rappen de siste ukene!